constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pm lere cevap verilmiyor. Verilse bile kullanılan üslup bir satıcıya yakışan bir üslup değil. Ben şahısa scriptin kurulu olduğu bir siteyi satın aldığımı ve site ile ilgili dökümanları istiyorum diyorum kendisi hiç alakadar olmuyor. Sadece siteyi nereden aldınız diye mesaj atıyor. Bununla da kalmıyor admin şifresini değiştirebiliyor. Çünkü kayıtlı olan ve kendisine mesaj atmadan önce giriş yaptığım şifreyi girdiğimde şifre hatalı dedi bende admin olarak girdim açıldı. Sanırım dışarıdan kendisi müdahale edebiliyor. Böyle kafaya göre şifre değiştirilebiliyorsa büyük bir güvenlik açığı demek oluyor.

Zaten şu anda script hata veriyor.
  • Siteye giriş yapıyor kullanıcı ama yukarı da hata çıkıyor.
  • Takipçilere otomatik mesaj açık olduğu halde gitmiyor.
  • Panelden normal üyelere verdiğiniz krediler gece saat 00.00 da sizin belirlediğiniz değere geri döner diyor ama panelde kullanmadıkları kredileri hala duruyor. Bu panelde ki bir hata mı bilemiyorum kendi hesabımda denemedim.
  • Yine takipçi kısmında cinsiyet seçimi diyor ama kız ve erkek seçeneğinde üye sayısı 0 olarak gözüküyor ve cinsiyet seçimine göre üye gönderimi yapılamıyor.

Başka arkadaşlar da bir takım hatalardan şikayetçi ama satıcı hiç oralı olmuyor. İş sadece satışı yapana kadar mı oluyor çözemedim.

Sorunlarımın çözülmesini ve hataların giderilmesini aksi halde şikayet konusu açacağımı belirtmek isterim.
Öncelikle okulumun açılması sebebiyle üniversiteyi okuduğum şehre geri dönüş yaptığımı belirtmek istiyorum. Ne yazık ki her şey sizin istediğiniz kadar hızlı gelişmiyor. Yeni tuttuğumuz evin eksilerinin giderilmesi, internetin bağlanması ve çeki düzen verilmesi bir kaç gün sürebiliyor. Bu gün internet başvurusunu yapmama rağmen yoğunluktan dolayı cumaya kadar sürebileceğini söyledilir..

Senin ve taytaylan'ın attığı son PM'lere cevap veremediğim için özür dilerim ama inan cevap verme fırsatım olmadı. Bahsettiğin gibi siteye herhangi bir müdahale de kesinlikle yapmadım. Konuya karalama amaçlı bir mesaj yazıp "İş sadece satışı yapana kadar mı oluyor çözemedim." diyerek beni zan altında bırakmanızı eshefle kınıyorum.

Ek olarak madem satın aldığınız sitede sorunlar var, bu sorunları bana veya satıcıya satın alma işleminden önce belirtip giderilmesini talep edebilirdiniz. Konuya gelip "yukarı da hata çıkıyor" yazmakla o hata çözülmez.

PM'den skype adresimi istemişsiniz. Skype adresim : mustafamasa.10, bu konuda da defalarca yazıldı zaten.