endlessbattle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estağfurullah hocam o kadarda zor değil bu işten para kazanmak özelliklede türkiyede özellikle kaynagım çok saglam oldugu icin diyelim biz bu kazanca
Hocam ben sana bişey söyliyeyim mi, cok zor degıl deyip, 1 haftalık sitem deyip, 1 haftada bu kadar kazndım deyıp, hıcbırsey acıklamadan bır konu acıyosan, tek algılanacagı durum '' bana bakın nasıl para kazanıyorum, 1 haftalık sıtede kazandıgım paraya bakın, cok zor degıl ama sız beceremıyorsunuz'' vb gibi gorunup, şekil yapıyor gıbı algılanmaktan; buna ek olarak yorumlar geldıkce baya bı atışıp, en sonunda konu kıtlenecek bır duruma gelecegınden emın ol.

Bu forumda o kadar cok kısı konu acıyor kı, iş şuna gelıyor. ''eee, banane?''. O yuzden hakıkaten bısey soruyorsan kı (dedıgımde cıddıyım, 1 haftalık bır sıteden 1 haftada 360tl kazanıyorsan senın alatacakların olmalı), kı hakıkaten sen bırseyler anlatmalısın, yoksa emın ol bo konuda da tartısmalar cıkıp konu kılıtlenıp gıdecek. demedi deme, kaç tane konu açıldı böyle normalmiş gibi herşey Yanı kısacası dedıgın gıbı kolaysa, bu forumdakı herkes emın ol su an yatlarda katlarda oturuyordu. (genel anlamda bınlerce kazanan var, ondan bahsetmıyorum, 1 haftalık sıteyle 1 haftada 360TL den bahsedıyorum) Bilgin olsun, ben söyleyeyim de

Yani cok zor degil, özellikle turkıyede deyıpte bırakırsan, orda hata yaparsın, bunca insan o zaman afedersin hibirşey bilmiyor bu forumda Kafa basmıyor demekki, bu çıkar sonuç olarak