beni dolandıran adam mehmet özdemir (interbayi) adlı bir kişi. paypalımda banka kartım yok tahsilat yapmıyorum genelde harcamalarımı paypaldan yaptığım için duruyor paypalım. tahsilat yaparsamda abimin paypalına gönderiyorum o çekiyor. eğer o bana dava açarsa veya açabilirse bende karşı bir dava açarım veya açtırırım hangisi olursa bana attığı iftira ve suçlamalar, küfürler, hepsi skype ta duruyor bilişim suçları işi çözer diye düşünüyorum ayrıca dolandırıldığımı ispatlayan mehmet özdemir isimli şahıs ile konuşmalarım ve bu konuda paypala attığım mailler de duruyor hepsini kullanabilirim sanırım. + olarak 18 yaşından küçüğüm nasıl dava açacak o da kafamı kurcalıyor..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:00:56 -->-> Daha önceki mesaj 17:57:44 --
ya ne bileyim korkuyorum da, ayrıca param olsa, ailemin parası olsa ben şu an r10 u tanımıyordum bile. param olsa hiç bekletmeden mağduriyeti karşılardım ailem bu aralar sıkışık olduğu için ben internetten para kazanmayı, internet mesleklerini (makale, css vb.) öğrendim..