Şöyle olayı anlatayım. sevdiğim bir arkadaşımın ricası üzerine onun bir arkadaşına (onu da tanıyorum) yardım etmek istedim ve sayfasına 100k beğeni istediğini söyledi. Az çok anladığım işler olduğundan para istedim, istediğim parayı gönderdi bana. Bayilik alıp ona beğeni göndericektim. Bayiliği alacağım adam *********** çıktı ve 50 tl mi çaldı daha doğrusu adamın 50 tl sini. Şimdi adam beni dolandırıcılık ile suçluyor ve "nerden bileyim senin dolandırıldığına belki sen aldın paramı" diyor. Halbuki ben paranın kalanını da ona iade ettim ve ben parayı aile ve arkadaşlar diye göndermiştim, adam bana ticari diye göndermişti beni dolandırıcılık ile suçlayınca hak talebinde bulundu, ben bulunamadım ticari gönderim yapmadım diye ve paypalım şu an -72 tl de. Şimdi adam bana dava açacağını söylüyor, paypalımda -72 ye düştü sorularım şunlar;
-Adam bana dava açabilir mi, beni tanımıyor ve ek olarak 18 yaşından küçüğüm.
-Paypalım -72 ye düştü diye paypalla başım belaya girer mi ? girerse telafi için sürem nedir ?
acil yardım bekliyorum yarına kadar süre verdi adam yarına kadar paypalda 50 tl biriktirmem benim imkansız