dapzar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakın büyük datacenterlara adam deactid server verirken usb bellekte ekliyor neden yedeklerinize bir şey olmasın diye caner de bence bundadn sonra yedekli çalışmayı maliyetli olsada bu işi fiyatlarına yansıtıp çalışması şart
Hangi veri merkezi USB bellek veriyor? Kaldı ki verilen USB belleklerin en yaygın kullanılanları 16 GB - 32 GB'a hangi sanal sunucuyu yedekleyecek hosting firması? Müşteri, yöneticisi olduğu tek sanal sunucunun yedeğini almayacak. Ama hosting firması hizmet sağladığı onlarca sanal sunucunun yedeğini alacak öyle mi? Hem de USB belleğe?

Maliyeti müşteriye yansıtacak diyorsunuz da, müşteri her zaman en ucuza almak istiyor. Siz "dip fiyat" verseniz de gelip pazarlık yapıyor. Ondan sonra da kaliteli hizmet alamadım diye isyan ediyor. Niye bu kadar çok kişi mağdur oluyor sanıyorsunuz bu sektörde? Çoğunun sebebi müşterilerin ucuza mâl etme merakı...

Kusura bakmayın. Devletin koyduğu ağır vergilerle ve şirketin masraflarıyla mücadele ederken, bir de müşterilerin ihmalkarlığını benim (ya da bir başka hosting firması sahibinin) ekstra maliyet ile çekmeye niyetim yok.