Değiştirdiğiniz sisteme tekrardan üye olmak mecburiyetinde değilim. Eski datalarınızda tüm bilgilerim gerçek bilgiler olarak kayıtlıdır. Zaten fatura kesmişseniz o bilgileri kullanıp fatura kesmişsinizdir. Eski datalarınızda adresimde kayıtlıdır, yok bulamadık diyorsanız yukarıdaki adrese gönderin.
İşler sıkışınca hemen sistem değişikliği ile birçok şeyin üstünü örtebileceğinizi zannediyorsunuz.
Tekrar ediyorum, ben müşteriyim, aktif üyeliğim de mevcuttu, tekrar üye olup bilgilerimi vermek istemiyorum. Eski datayı kullanıp kim olduğumu görün ve faturalarımı kargolayın.
üye postam: ziranbula[at]gmail.com
Merhaba,
Hiç kimsenin tek kuruşunun dahi üzerine yatılmadı, varsa öyle bir tek kişi çıksın benim param trustlayer da kaldı, para ödedim hizmet alamadım diyen buyursun açıklasın, açıklayamaz çünkü öyle bir durum hiç bir zaman olmadı şükür çocuğumun boğazından haram lokma geçirmedim geçirmemde.
Faturalarınız için yeni sisteme kayıt olursanız ve gerekli adres bilgilerinizi sistem üzerinden iletirseniz geçmiş kayıtlar incelenir faturalarınız çıkartılarak size gönderimi zaten yapılır.
5 Lira kredinizde varsa kontrol edilir, hesap numaralarınıza iadesi yapılır.
Lütfen konuyu daha fazla uzatmayın, Şikayetiniz varsa hakkınızı burda aramayınız Trustlayer bu tarz girişimlere hiç bir zaman taviz vermedi çizgimiz bellidir. Mahkemede görüşmek üzere
Herkeze iyi çalışmalar, hayırlı işler diliyoruz.