muh4mmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdığınız yorumu okuyun tekrar sonra bu cevabınızı tekrar düşünün. Burada kimsenin kimseye yanlış bilgi vermek gibi bir hakkı bana göre yoktur. Eğer bilginiz yoksa bilenlerin cevap vermesini beklersiniz ki soru soran doğru cevabı alsın.

Bu arada cloud linux üzerine şuanda düzgün bir türkçe wiki bulunmamaktadır ama kendi işlerimi hallettikden sonra bir tane oluşturmayı düşünüyorum.
Bilinçli olarak yanlış bilgi verildiğini nereden çıkarıyorsunuz ? İnsanlar kendi bildiklerini söyleyecekler tabi ki ve insanlar yanlış ya da eksik bilebilir farklı da düşünebilirler siz daha farklı düşünüyorsanız doğrusunu siz yazarsınız. Ama bunu yaparken kimseyi itham edemezsiniz, sen yazma sen etme diyemezsiniz. Böyle bir ukalalık yapmaya hakkınız yok insanlar burada birbirlerine yardım etmeye çalışırken siz kalkıp bu şekil de konuşamazsınız. Sizin dediğiniz gibi olması için kasıtlı olarak yanlış cevap verilmesi lazım ve sizin bunu ispat edebilmeniz gerekiyor. Kaldı ki bir insan bunu kasıtlı yapıyorsa yine zaten bilmiyor diyemezsiniz. Özetle üslubunuz yanlış.