Bu kadar kötü oyun olmaz arkadaş sahaya hadi arkadaşlar bugün kötü oynayalım desen bu kadar olmaz
Kuyt, Selçuk, Webo ruh gibiler sahada. Hele Webo 'nun kaptırdığı top kadar hiç bir oyuncu kaptırmadı.
Ersun H. kağıt üzerinde güzel düşünüyor ama sahaya yansımıyor. Defansı orta alanda kurarak alanı daraltmak istiyor ama ortasaha yokki bu sefer Egemen ve Alves oyun kurmaya çalışıyor

.
İledire Kuyt, Webo, Holmen, Meireles, Emenike kazık çakmış yerlerinden kıpırdamadılar. Selçuk her zamanki gibi kazma. Volkana 3 top geldi 2 si gol birini kurtardı.
Caner on numara oynadı helal olsun adama.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:10:08 -->-> Daha önceki mesaj 19:08:59 --
Ya bırak nasıl bi gözle izliyorlar anlamıyorum. Hoş değil. Biz burada attıgımız golü ofsayt dıyebılıyoruz bazıları gıbı ınkar etmıyoruz, berabere kalsak hakkıdır dıyoruz ama adamlar çıkıp saçma sapan şeyler yazıyorlar. Ama dedıgım gıbı onlara son dk golü iyi gelmiştir. Ayrıca bu stadda oynamak gerçekten korkunç birşey. Taraftar namına birşey yok. Motivasyon sıfır. Antrenman gibi. Birileri yonetım ıstıfa dıyor kım bellı degıl kasımpaşa mı fenerbahcemı anlamadım.
Hocam ofsayt olmaz top bizden çıkmıyor ki adamlardan geliyor.