13 sayfalık bir yazının ardından sadece 1 kişinin cevap verebilmiş olması gerçekten çok ilginç. Gelelim açıklamaya :
1.
2'den fazla siteden yönlendirme alıyor. Yönlendirme yapılan siteler, içerikdaş ve backlinkle beslenmiş. Azımsanmayacak otoriter sitelerden backlinkler akıyor. (Tam sayıyı bulmak için biraz vakit harcamak lazım.)
2. Tek sayfa olması hiçbir şeyi değiştirmez, çünkü ********** oluşturulurken, ana site birlikte oluşturulduğundan, *******.gen.tr adresinin otoritesinden faydalanıyor. (Bu yöntem Aralık 2008 güncellenmesinden sonra değer kazandı. 4 yıldır bunu anlamayanlar seo ile değerli vakitlerini harcamasınlar)
3. Web 2 sitelerin çalışma mantığına yakın bir trafik yönlendirme üretiyor. Bu yüzden spam muamelesi yapılmıyor.
4: buzdağının görünmeyen yüzünde, Google algo için, yeterli içerik ve link mevcut. Hatta son cezalardan korktuğu için, off-page faktörleri %25 (1/4)'e çekmiş. (Eğer yapmasaydı, yerini kaybederdi.)
Sonuç : Google'ın suçu yok, boş yere kendinizi yormayın.
yıllardır bu alemdeyim diye caka satanların, daha alemin ne olduğundan haberi olmaması bana çok ilginç geldi.
Bu yöntemi, uyanık seocular, analiz yapıp, benim merama dalmasınlar diyenler uyguluyor. Hep seo ile ilgilenenlerin bu yöntemi rahat çözeceğini düşünürdüm. Bu konuyu görünce fikrim değişti.