Merhaba,

Arkadaşa,

Alınan raporlarla birlikte yanık diski'de teslim etmeye hazırız mahkemede görüşmek üzere...

Biz amatörce iş yapmıyoruz, evden de bu işi yapmıyoruz açın bakın vergi kaydımıza,

Keyfi olarak tüm herşeyi silip yada deneme yaparken mi silicez tüm dosyalarınızı, o makina yaklaşık 9-12 aydır aktif çalışan makina son 3 aydır hiç bir vps iptal edilip hiç bir vps üzerine eklenmemiştir yani çocuk oyuncağı gibi kapatıp açmayız. Bu iş ile evimi geçindiriyorum.

Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açtığınız mesajda "harddisk yanması"ndan bahsetmişsiniz. Eğer harddisk yandıysa burada firmanın kasıtlı olarak yaptığı bir işlem yok demektir. Yani firmanın "silip kendini haklı göstermesi" durumu söz konusu değildir. Ancak farklı bir işlem sebebiyle veriler kaybolmuşsa, o zaman bu durumu haricen konuşmak gerekir. Bu noktada sorunun tam olarak ne olduğunu göremediğim için kesin bir yorum yapmam doğru olmaz. Ancak @trustlayer'ın ifadelerinden disk yanması olduğu anlamını çıkartıyorum. Bu veriler doğrultusunda firmanın bir kabahati olmadığını düşünüyorum.