domainden anlamam ama gündeme göre söylemem gerekirse, daha satmak için erken bence.
Haklısın kardeşim ancak ben bu domaini aldığımda bor yakıtı kullanacak araçların artık seri üretime geçmeye başlanacağı gündemdeydi. O yüzden aldım 3 yıl oldu bilmiyorum bu konuda ne gibi çalışmalar yapılıp adımlar atıldı ancak eğerki bor yakıtı araçlarda kullanılırsa o zaman çok iyi bir değer kazanacak. Bu kazanacağı değerin farkında olaraktan zaten bu fiyatı istiyorum. Ayrıca bor zaten bir çok sektörde var isviçre ailesinden bile mail aldım domaine sahip olmak istediğini belirtmiş.
I would be interested in having my own domain and, given my last name (Bornet) I would be very interested in the "bor.net" domain name. I saw on whois records that you currently own this domain name.
The domain name would be used for private matters and not commercially (email addresses for family members + blogs and private home page).
Would you be OK to resell this domain name? If yes, at which price?
Thanks for your reply and a Happy New Year !
Romain Bornetbuda diğer ilgilenen şahıs
Hello,
I noticed there is no page linked to BOR.net. Is the domain name for sale? If it is, do you have a price in mind?
Steven Nevets
2411 Little Current Drive
Herndon, VA 20171
steven@stevennevets.com