O da bir yöntem hocam. Ama kimse bunu açıklamaz ki? Yıllardır deneme yanılmalarla çözülen şeyleri kimse açıklamaz. 100 tane yöntem vardır. Adam da bunu çözmüş kullanmış. Herkes onun bunun yaptığını, nasıl yapmış çözemedim diyor. Aslında onu bunu takip etmek yerine, boşverip denemeler yapsak. Yeni üretimler yapsak, denesek en azından. Adamlar x sistemi herkes kullanmaya başlayınca çat önlem alıyor. Hepimiz tepetaklak. Herkes yeni birşey üretse de, tüm sistemler her zaman belirli oranda geçerli olsa hepimize yeter.
Bu yüzden hepimiz üretelim. Zamanımızı harcayalım, yeri gelsin paramızı harcayalım. Yeni şeyler üretelim. Bırakalım birbirimizin yaptığını. Blog backlink dendi, içine ettik. Ziyaretçi defteri dedik mahvettiler. Wiki dedik tepetaklak olduk. Blogger dedik 3 yıllık blogları çatır çatır sildiler. Bu yüzden daha geniş açılı düşünüp çok çok farklı şeyler denememiz gerek. Ben ciddi bir zaman ve ciddi maliyetler harcamış biri olarak diyorum ki, zamanı olan arkadaşlar öyle şeyler denesin ki, google önlem alamasın veya almayı düşünmesin. Geniş çaplı şeyler yapmayıp tek yönlü olduğumuz sürece hepimiz kaybederiz.