RaMoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yine de sunu savunurum; Bu kadar "hakli" tepkiden sonra 90 Liralik bir anlasma sagladigini. Bu kadar tepki olmsaydi, 50 TL karsiliginda calisacak biri aranacakti ve bulunamayacagi icin konu kapanip gidecekti.

En azinda cengiz arkadasin gozu acilmis oldu.

Iki taraf icinde hayirli olmasi dilegiyle.
Hocam Bunu En Baştada Belirttim 50 Olacak Diye Bir Kural Yok Her Şekilde Anlaşabiliriz Ama Milletin İşi Gücü Olmadığı İçin Canı Sıkılan Çok

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumların hepsini okumadım ama genel olarak muhabbet ücretin düşüklüğü yüksekliği üzerine dönüyor galiba. Bu yüzden bende görüşümü söylemek istiyorum. Bence de isteyen adam istediği gibi ilan verir. Hatta "gönüllü çalışmak kendini geliştirmek isteyen varsa elimdeki şu işi yapacak olan birini arıyorum" dese yine olur yani. Demek istediğim ilanlar hakkında fazla yorum yapmamak. Müşterinin bütçesi buna uygundur günlük 50 tl verir, başka birisinin bütçesi 100 tl için uygundur o kadar verir. Bu işler böyle.

Profesyonellik iş seçmeyle alakalı değildir bence. İşini bilen adam her türlü yapar işi. Ha ne olur? Profesyonel adama daha bol ücretli iş gelir.

Benimde recep isimli arkadaşla bir tanışıklığım yok. Sadece objektif yaklaşıyorum olaya. Piyasayı düşürmek filan bunlar klişe laflar bence. Piyasa düşmedi olduğu yerde duruyor. Doğru işveren doğru çalışanı bulduktan sonra sıkıntı yok.
İşte Hocam Bunu Anlatamadım Yada Kimsenin Anlamak İşine Gelmedi Tabi Onları Takan Yok Kendi Çaplarında Eğleniyorlar Buna Devam Etsinler