Arkadaşlar Rabbim "kötü niyetli" kadınların şerrinden korusun bizleri öyle şeyler okuyorum "ki bazen öyle şeyler duyuyorum "ki bazen daha 17-18 yaşında"ki kızların ağzından büyü lafı düşmüyor kimisi birşeyler yediriyor kimisi birşeyler içiriyor kimisi 5 ay çıkıyor 6.cı ay erkek ayrılalım dediğin"de ben başkasını seviyorum dediğin"de "kadın ya" dişiliğini kullanıp erkeği baştan çıkartıyor hoooop ondan sonra hemen 1 saat sonrasın"da soluğu karakol"da alıyor.

Sayın xxxxx . xxxx kişi bana xxxxxxx bunu yaptı xxxxxxx şunu yaptı şikayetçiyim ?

Nasıl bir sevgidir bu ? nasıl bir insanlıktır bu evet ülkemiz"de BAZI ŞEREFSİZ TACİZCİ ve o tipler bulunuyor adi köpekler var evet bunu kimse inkar etmiyor ; LAKİN

Ülkemiz"de bir o kadar kötü insan"da bulunuyor 17 yaşındaki kız erkek arkadaşı kendisine düşkün olsun büyücü büyücü gezip içiriyor yediriyor zıkkımın kökünü 16 yaşındaki başka bir kız gidiyor erkek arkadaşı sevgilisi neymiş efendim ondan ayrılacakmış diye kalkıyor son bir vuruş yapıyor dişiliğini kullanıp birlikte oluyor 1 saat sonra karakol"da şunu yaptılar bunu yaptılar yahu bırakın ben niye yorum yazıyorum ki tek diyeceğim şu "ki

Sadece orada"ki bayan bu video"yu youtube yükleyip yaydıracağına karakola gidip video"yu izletip adamın bulunmasını ve şikayetçi olduğunu söyleseydi neyse yazmıycam yazmıycam ...

Ben ne oradaki hanımefendiye nede orada"ki amcamıza haklısınız demiyorum kimseyi desteklemiyorum ancak çok gördük ve görmeye devam ediyoruz erkeğin pisliği kadının pisliğini bu yüzden çok"da yazmak istemiyorum bu tür konulara yazmayım yazmayım diyorum ...

Hayatta herşey göründüğü gibi değildir.

Ben kendi adıma söylüyorum "RABBİM KADIN ŞERRİNDEN KORUSUN"