yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de sakin olayım diyorum, şu forumda etliye sütlüye karışmayayım diyorum ancak senin gibi düşünen insanları görünce dayanamıyorum, tebrikler.

1- Google Trends ne işe yararsa yarar hiç önemli değil. Google Trends gösteriyor ki (sen bunu hala savunma mekanizması olarak kullansan da) bu ülkede kendi dilini bilmeyen, daha kendi dilini yazmaktan yoksun bir dünya cahil insan varmış. Türk dilinde varolmayan ve Türk dilinin kuralları gereğince deformasyona uğramamış bir kelimeyi icat eden bir güruh varmış. Yani işin özü senin de dahil olduğun o bir çok insan cehaletinden öyle bir arama yapıyor.
2- Sen eleştirme hakkını niye kendinde görüyorsun? Kimsin, necisin, eğitimin nedir, yetkinliğin nedir? Seni alıp Google'ın başına getirseler onlardan daha nitelikli bir iş mi çıkartacaksın? Hayır. Laf olsun, torba dolsun, boş muhabbet olsun. Onu eleştiririm, bunu eleştiririm peki ne yapıyorsun, ne üretiyorsun da eleştiriyorsun? Al ben de seni eleştirdim. Verdiğin cevaba bak;



Sakin olmazsan ne yapacaksın? Kendinin eleştirildiği duruma bu şekilde atarlanıp da, trilyonluk bir mevzu için "ben eleştiririm" diyebilecek özgüveni nereden buluyorsun? Sen koskoca Google 'ı eleştirebilecek pozisyonda kendini görürken, kendinin eleştirilemeyeceğini mi söylüyorsun? Sebep?

Sen önce bu durumu anla. Ardından "Kaydol" diye bir kelimenin olmadığını anla.

Bana istatistik vermene lüzum yok, ben sana son derece basit bir örnek veriyorum; sen evinde çocuğunu, küçük kardeşini ne derece ıslah edebiliyorsun ve ne derece kusursuz şekilde yetiştirebiliyorsun? Çocuklarını, kardeşlerini ya da çevrendeki insanları ne derece memnun edebiliyorsun? Bu konularda % 100 başarı sahibi bir insan mısın? Önce eleştiriye buradan başla, sonra gidersin başkalarını ya da kurumları eleştirirsin.
Çok haklısın. Nedir bu Türkçeyi bilmeyen insanlardan çektiğimiz. Bir ara https://signup.live.com/signup.aspx?...s=1&h__=&lic=1 bunlara da mesaj at. Kaydol nedir yahu? Kim bu Microsoft? Türkçeyi bilmiyor daha.