Çok üzün süredir R10 üzerinde başta sosyal imleme olmak üzere bir çok seo paketi ile %100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek boy gösterdik. Özellikle yabancı forumlarda klasikleşmiş olan "hizmet takası" kültürünü bu forumda malesef pek sık göremiyoruz. Hem ağımızda bulunan siteler için binlerce TL harcamamak , hem de sosyal imleme hizmetimizden herkes yararlanabilsin diye tanıtım yazısı & sosyal imleme takas başlığı açmaya karar verdik.

Sosyal İmleme hizmetimiz R10'un en çok satılan tekli paketleri arasında yer almakta ve çok uzun süredir tüm güncellemelere rağmen ayakta kalan , etkisi devam eden sayılı paketlerin başında gelmektedir. Sitelere 0 zarar politikası ile private proxy + captcha koruması gibi masraflı ancak doğal gözüktüren yöntemler kullanılan çalışmamızda Dünya'nın en kaliteli sosyal imleme siteleri kullanılmaktadır.

~ Tanıtım yazıları için çalışma yaptıracağımız siteler %100 özgün , illegal içerik barındırmayan siteler olacaktır.
~ Tanıtım yazısı tarafımızdan %100 özgün şekilde yazılacak, her anlaşılan arkadaş için farklı ve özgün yazı gönderilecektir.
~ Tanıtım yazılarımızda 3 link çıkışı bulunacaktır.

Sizden beklediğimiz ise;
Site adresi:
Site Alexa Değeri:
Site Günlük Tekil Hiti:

Bize bu 3 bilgiyi içeren bir pm attığınız takdirde sitenizden tanıtım yazısı almak için kaç adet sosyal imleme yapabileceğimizi belirteceğiz. Bu şekilde hem biz tanıtım yazısı için ayırdığımız bütçeden tasarruf etmiş, hem de siz sitenizin kaliteli sosyal imleme sitelerinden backlink kazanmasını sağlayacaksınız.
Sosyal imleme hakkında detaylar için : https://www.r10.net/sosyal-link-borsa...gorulmedi.html