Ağlamamak için zor duruyorum. İnsanlarımız o kadar zalim ki. Hayvan sevgisi bir yana insanlarda vicdan yok. İnsanlık kalmamış. Çok cani herkes. Bu konuda çok doluyum. O kadar ki. Anlatamam. Arabanın çarpıp yaraladığı köpekler için belediyeyi arıyorum. Her seferinde defalarca arayıp ancak müdahale ettirebiliyorum. Yanımdan gelip geçen insanların kayıtsızlığını gördükçe insanlardan nefret ediyorum. İnsanlardan o kadar soğudum ki. Kediler, köpekler..her tür yardıma muhtaç hayvan için durum bu.
Bana, neden hayvanın başında bekliyorsun diye soranlar, her gün kaç köpeğe araba çarpıyor bırak ölsün diyenler, beni beklerken görüp buna hayret edenler..Asıl ben sizin insanlığınıza hayret ediyorum. Yazıklar olsun hepinize. Namaz kılıp sakal bırakan hocalar hacılar dönüp bakmıyorlar bile. Allah size hiç mi insaf vermemiş. Sabahtan akşama kadar 1000 rekat namaz kılın, ibadet üstüne ibadet yapın sizin insanlığınız kalmamış. Allah size merhamet vermemiş. Ne yaparsanız yapın gözümde zerre kadar değeriniz yok. Müslümanız sözde. Müslüman yardım edendir. Vicdanlıdır. Merhametlidir. Sözd e müslüman bir ülkede yaşadığımız için bu isyanım. Neler gördüm neler..
İnsanlarda merhamet olsa, Allah korkusu olsa, vicdan olsa hiçbir sokak hayvanı acı çeke çeke can vermez, uyutulmaz. Zaten bu yavrucakları uyutanlar, bu katlin vebalini nasıl verecek düşünemiyorum bile. Allah onların belasını versin. Nasıl kıyıyorlar nasıl anlamıyorum.
Bu arada Ankara gibi kocaman bir şehirde, her gidişimde içim sızım sızım sızlıyor. O sokak köpeklerine neden çözüm bulmuyor belediyeler anlamıyorum. Lütfen arkadaşlar duyarlı olun. Yakında seçimler var. Adaylara bu konuda baskı yapalım. Özellikle büyür şehirlerde daha etkili olur. Belediyeler barınaklara, sokak hayvanlarına ve yaralanan her tür hayvana sahip çıksın. Yol kenarlarında, anayollarda köpekler cirit atıyor. Arabalar her gün kaç köpek eziyor

Nolur herkes bu konuda insaflı olsun.
Hayvan besleyenler bile, evde kedisi köpeği olanlar bile şaşılacak derece duyarsız.
Allah herkese vicdan versin. Araba kullanırken dikkatli olalım nolur. Çarpıp kaçıyorlar. Lütfen çarptınız bari sahip çıkın