SerhatCetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmayı düşündüğünüz şirketlerde de çalışanlar size "Haydi bugün sana bunu öğretelim" şeklinde bire bir ders veremezler, kaldı ki yoğunluk nedeni ile genelde çalışan alımları yapılır.

Sizin departmanınıza ticket yollanır ve çalışan olarak da sizin o ticketa en iyi şekilde yanıt vermeniz beklenir.

Yukarıdaki yorumlarda da tavsiye edildiği gibi, dilerseniz önce bir çok konuda deneme - yanılma yöntemi ile bir çok bilgiyi araştırarak edinebilirsiniz. Sonuçta artık çağımız internet çağı. Takıldığınız yerlerde de konusunda bilgili bir arkadaşa özel mesaj attığınızda eminim ki yardımcı olacaktır. Ya da olmadı bir konu açarsınız takıldığınız bölüm ile alakalı, forumdan bilgili arkadaşlar size yardımcı olmaya çalışırlar.

Umuyorum ki azminizi kırıcı bir yorum olmamıştır, yalnızca bir yerlerden başlamanızı tavsiye amacı ile bu mesajı gönderiyorum.
Teşekkürler hocam.Fakat ben hadi bana bugün şunu öğretin tarzında bir şey istemiyorum.Misal diyelim Gta Sa Mp server kurmayla uğraşıyorum diyelim bu aralar.O zaman bu tarz siparişlerin bir kısmını ben gerçekleştireyim yada inceleyerek görebileyim tarzında öğrenmek istiyorum.

Vps'de plesk panel kurmaya çalışmıştım ne yaptıysam olmadı beceremedim.

Bu arada sizden aldığım vps hâla aktif.Hakkınızı yemek istemem.Misal sizden vps'yi ilk Metin2 Server ile uğraşıp o konuda tecrübe kazanmak için istemiştim fakat oyun içi tecrübe vakit kaybı o yüzden sonrasında sizden windows kurar mısınız diye istekte bulunmuştum sizde kırmayıp kurdunuz plesk falan denedim 2-3 farklı sürümünü ama olmadı