Merhaba Arkadaşlar, Bi Kamu kurumunda 3 Sene görev yaptıktan sonra istifa ettim Web tasarım hep aklımın bir kenarında kalmıştı, 2006 2008 yıllarında İstanbul Bakırköy'de Küçük bir reklam ajansım vardı. Ortağımla Home Office başlamıştık yaklaşık 350 Şirketin web sitesini yapmıştık sağolsun ortağım parayı cebe indirince ayrılmak zorunda kaldım bende ayrılınca oda işe devam edemedi herneyse..
Gerçekten Ciddi düşünen Arkadaşları Ev geçindirecek miktarda para kazanmak isteyen arkadaşları bekliorum ben evliyim 26 yaşındayım.
Ben bu projenin alt yapısını hazırlayacak Sermayeyi hazırladım. Bu Projeye Satış tasarım konusunda destek olacak ortaklar arıyorum bende aynı şekilde Sahaya çıkıp satış yapıcam. Kobi Üzerine Web siteleri İşi Ciddiye Alan Arkadaşlara ilk etap'ta ayda 1000 TL Kazanma şansı garantisini veriyorum ne kadar çok iş yaparsak o kadar Kazanacağımız para artar.
Ayrıca Projeyi oluşturduktan sonra Satış Temsilcileri Temin edicez Elemanonline kariyer üzerinden yada Öğrenci arkadaşlarımızdan. Ciddi olan arkadaşları Bekliyorum.
Freelance Bir iş değildir. Web bilgisi olmasa bile Satış konusunda Projeye dahil olabilir.