Şu konudaki ihtiyacımdan dolayı video streaming yapabileceğim sanal sunucu arıyorum. Yasal bir sıkıntı yaşamak kesinlikle istemiyorum sadece bir sıkıntı olursa en fazla sunucu kapatılsın sorun değil ama hukuki yaptırımlarla karşılaşabileceğim bir duruma düşmek istemiyorum. Bu nedenle önceliğim yurt dışı lokasyon olacak. Video streaming için full managed destek verilecek, gerekli eklentiler (windows işletim sistemli tabanlı olarak) kurulup teslim edilecek daha sonra bana kalan elimdeki videoları sunucuya aktarıp kodla wordpress siteme eklemek olacak. Tercihen bu konuda tecrübeli firmalarla çalışmak istiyorum hem işleyişin stabilizasyonu hem de hukuki yaptırımlara karşı rehberlik edecek. Sektörde kendini ispatlamış, 3 ay sonra ben kapatıyorum haydi eyvallah demeyecek bir firmayla çalışmak istiyorum. İstediğim özellikler kafamda şöyle:
Minimum 1 gb ram (arttırılabilir olacak ilerleyen aylarda)
Minimum 50 gb disk (arttırılabilir olacak ilerleyen aylarda)
Yüksek hız ve uptime oranı (Özellikle embed'la çektiğim sunucudaki videoyu Türkiye'den birisi tıklayıp izlemeye başlayınca takır takır dolması gerekiyor bunun internet hızıyla bağlantılı olduğunu biliyorum elbette benim kastettiğim kullanıcının tüketebileceği kaynağı maksimum sunucudan çekebilecek şekilde olması)
Mümkün olduğunca çok trafik
Düşündüğüm bütçe 50-100 tl arası aylık ve eğer sorunsuz bir firma olursa uzun süreli çalışılacaktır. Tekliflerinizi özel mesajla bekliyorum.
Alttaki Kampanya Paketimize bakmanızı Öneririz 25 dakikada TESLİM
https://www.r10.net/vps-hosting/11133...ya-vdsler.html