Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. google'da başka bir sorunu ararken kendi konuma dönüp yazdığınız mesajı gördüm. Aslında işime de yaradı. Bot'u bu yönteme göre düzenledim ve çatır çatır çalışıyor...
Fakat merak ettiğim bir nokta var. Bu şekilde siteye bağlandığımızda her seferinde farklı bir ip'den mi bağlanıyor (google ip'leri) ? Çünkü ben hiçbir oynama yapmadan çok hızlı bir biçimde içeriği çekiyor ? ? ?
Tekrardan teşekkürler. Bu arada URL kısmını değiştirmedim sadece başka bir yerde appspot linkini kullandım. Bu yöntemi kullanmak isteyen arkadaşlara duyurulur..
Hiç zannetmiyorum; zira yabancı ve büyük bir siteden çekiyorum verileri. Adamların R10'la işi olacağını tahmin etmiyorum.
ip olayını bilmiyorum. ancak bu appspotlarda kota var. bw kotası. sanırım aylık 500mb idi.tam hatırlamıyorum yinede iyice bir araştırmak gerekir. proxy oldukça hızlı. ben normal giriş ile appspot proxy arasında hız farkı gçremedim bazı projelerimdede bunları kullanıyorum. sizde önce ihtiyacınızı belirlersiniz. kota vsvs yetmez ise birden fazla appspot açarsınız.