PremiumTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gugıl öyle gugıl böyle neden kullanıyon arkadaşım gmaile kayıt olmak için bile google arama yapıyon sitende gugıl reklamı kullanıyon internet varmı yokmu diye bile tarayıcı açtığında gugıl varsa internet var mantığıyla bakıyon daha neyin peşindesin 2ci sırada orjinal kayıt linki var deilmi aradığınıda buluyon sorun nerde bence gene sizin gibi acemilerde site açtım 2 günde neden zengin olmadım diye düşünüp durursunuz sürekli guguıla bahane bulursunuz
Anlayışınıza hayran kaldım. Keşke yorumların tamamını okuyup öyle gelip tartışmaya katılsaydınız. Burada sadece " gmail " örneğini verdim. Sorun benim kullanıp kullanmamam değil zaten aramalarımın pek çoğunu yandexten yapar oldum. Site ziyaretçilerimin çoğu Google'den geliyor ve Google'nin algoritmasındaki yanlışlar sitelerimi olumsuz etkiliyor. Kısacası bir webmaster için 1. yada 2. sırada çıkmak çok büyük önem taşıyor. Google'nin kendi servisini dahi ilk sırada çıkartamıyor olması algoritmasındaki yanlışı kanıtlıyor.

Dediğim gibi keşke olayı anlayıp öyle yorum yapsaydınız da düzgün bir tartışma olsaydı. Bu arada böyle anlamsız bir yorum yapıyorsanız acemilikle beni suçlamak yerine kendinize bakın.