emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar nasıl bakıyoruz buna ya ben anlamadım nereden baktığınızı ?
https://sgk.ziraatbank.com.tr/Sonuc.aspx

Veya banka hesabın varsa online işlemlere gir Ödemeler kısmında GSS ödeme falan vardır.

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2011 şubattan sonra sanırım, 18'i doldurmuş ve üniversiteye girmediyseniz girmediğiniz ay boyuncaki kısmı ödetirler. Üniversiteye kayıt yaptırdıktan sonraki kısmı silerler ama.

Asker arkadaşım vardı, askerlik dönemi boyuncaki kısmı sildiler, 3 ay olmuştu askerliği biteli, 2. kademeden 100 küsür liralıktan 3 aylık borcu silmediler. İşsizim diyor, çalışmıyorsan ödeyeceksin diyorlar. eve giren paraya bakıyorlar, sen işsizsen eve giren para yüksekse eğer mecbursun ödemeye.
netkoLiX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tvde basbas bağırıyordu zamanında gelir testi yaptırın diye. Yaptırmayanlara her ay 250 tl yazılıyor.
Ryle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Senelik Boşluk bir dönemde yani üni hazırlandğım dönemde tam 1 sene oldu . 2.700 tl kitlemişler adam gibi ilgilenmiyor borcu sildirdim dedilerki bu zincir gibi yerinin doldurulması lazım burda silerim 1 hafta sonra borç tekrar çıkar gelir tespiti yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım bu sene üniye gidicem bu iş iyice canımı sıkmaya başladı ziraatın sitesinden sogulayabiliyorduk ama şuan site kapalı nerden bakıyorsunuz siz acaba?
Gelir testi nasıl yapılıyor? Gelirin ne kadar olduğunu nasıl tespit ediyorlar acaba. Bendede 234 TL borç çıktı.