Şimdi ben tanıtım yazısı içinde tek çıkıştan yanayım..İsim vermiyorum buradan bir arkadaş yazı alıyordu bir fiyat belirledi..Bende dedim ki ben size birçok tanıtım yazısı vereceğim ama her yazıda 1 çıkış olacak ki bu hem benim açımdan hem sizin açınızdan daha iyi olur..

Bana dediği kelime 1 çıkış ile 3 çıkış farketmez.. Yani burda ben bakıyorum %80 aynı kişiler aynı sitelere yazı alıyorlar..

Sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlaşılmasın ve kimse üzerine almasın, pr8-7 sitelere tanıtım yazısı alınıyor..Ben soruyorum legal yolla bir site pr8 nasıl oluyor ben bu kadar bu işin içindeyim bırakın beni mynet.com yılların sitesi hala pr6..

İdaa ediyorum %80 para kazanmak ve tanıtım yazısı satılmak için açılan sitelerdir..Çok az sayıda kaliteli site var..

Kaliteli, hitli ve iyi bir site sahibi hiç istermi sitesinden çıkış? İsterse de atıyorum tanıtım yazısı 5-10-15 tl değilde 100-300 tl ister..

Burada birileri para kazanırken, birileri kaybediyor ve kaybeden bunun farkında değil..Bence doğal ve özgün çalışılmalı..

Öte yandan seo paketleri, vs 1-3 tanıtım yazısı yüzlerce, binlerce siteye yollanıyor..Bunun yararı yok arkadaşlar..Aksine doğal olmayan bağlantı algılanıyor..

hiti 100k pagerank 5 olan bir site var ama 500-700 çıkış var
hiti 5k pagerankı 2 olan bir site var ama çıkışı 5

siz hangisinden tanıtım yazısı alırdınız?

Bu konularda biraz daha bilinçli ve özgün çalışılması bizlerin geleceği bakımından iyi olur..

ÖNEMLİ : Hanı sürekli tanıtım yazısı alınıp, ve yazılarda aşırı çıkış yapmak gün gelirde bunu google doğal olmayan bağlantı algılar ise o zaman hem verdiğiniz paralar çöpe, emekleriniz boşa, hemde yapacak çalışma kalmayacak...