Ha iPhone telefonunuzun orijinal imei numarası kayıt sonrası başkalarının eline geçti mi onu bilemem. iPhone imei numarası normal diğer telefonlara klonlanabiliyor mu onu da bilmiyorum. iPhone cihazım da orijinal diyorsunuz. İmei attırılamayacağına göre tek çare tekrar pasaport kaydı hocam.
Tekrar pasaport kaydı durumu düzeltir mi hocam ?
çok saçma bir durum. imei sorgulandığında telefon modeli vs her şeyi çıkıyor. arkadaşın dediği gibi de iphone'a imei atılamıyor. yani büyük ihtimal android yada dandik telefonlardan biri olması lazım ki asıl değinmek istediğim nokta imei sorgulandığı zaman sizin telefonunuz gözükmesi.
Bir şekilde kanıtlanıp bir şeyler yapılması gerekir diye düşünüyorum. yoksa saçmalığın daniskası. sevmediğin birinin imei numarasını al dandik 5tl lik bir telefona gir. sonra iki telefonda kapansın.
Aynen hocam bende BTK'ya benim hakkım ne olacak iki *********** yüzünden neden olan bana oluyor dedim birşey yapamam yardımcı olamayacağım dedi.. Çok saçma birşey bizim hakkımız ne olacak ? Devlet bir kere telefon getirebilirsiniz diyor, ben telefon getiriyorum yasal hakkım olarak imei klonlanıyor olan bana oluyor.