hala çözemedin mi hocam? amma uzadı bu konu
öncelikle youtube da para kazanılır ama api ile bu yapılıyor mu bilmiyorum, eskisnde yoktu belki yeni versiyonlarında destek gelmiştir
upload olayını görmek için kodunu bir backgroundworker a koy up progess eventinindeki e argumanındaki değeriyle görebilmen gerek. bir de hatırladığım kadarıyla o library de progress change eventi var onla da yüzdeliği takip edebilir bunu da progressbar a geçirebilirsin (benim yaptğım yazılımda vardı)
şuan her hangi bir kota yok ama bazı durumlarda kota uygulanır. bundan kaçınmak için bazı yöntemler var, burayı okuyabilirsin
http://apiblog.youtube.com/2010/02/b...ing-quota.html
yok hocam çözdük sonunda şimdi denemeler yapıyorum bir sıkıntı yok. dediğim gibi progress bar yapmaya çalışıyorum. backgroundworker da request upload zaten tek bir işlem olduğu için progresschange de tek bir işlem oluyor haliyle işe yaramıyor. library de event var ama pek beceremedim dediğim gibi
amatörce bunları yaptım ama çalışmadı
mpleted, New AsyncOperationCompletedEventHandler(AddressOf _UploadFileCompleted)
AddHandler request.Service.AsyncOperationProgress, New AsyncOperationProgressEventHandler(AddressOf _UploadProgressChanged)
Private Sub _UploadFileCompleted(sender As Object, e As AsyncOperationCompletedEventArgs)
RichTextBox1.Text = "BİTTİ"
End Sub
Private Sub _UploadProgressChanged(sender As Object, e As AsyncOperationProgressEventArgs)
ProgressBar1.Value = e.ProgressPercentage
End Sub