Busmek Kayıt
Bursa ilimizin en büyük ücretsiz eğitim merkezi haline gelen BUSMEK kayıtları için sağladığı imkanlar ilede beğeni toplamaya devam ediyor. Çalışan ve zaman sorunu yaşayan vatandaşlarımızı göz önüne alan kurum, hazırladığı online başvuru sistemi ile sizlere bir tıkla sadece 2 dakikanızı ayırarak busmek kurs kayıt imkanı sunuyor.
Aşağıdaki linke tıklayınız açılan sayfada, nasıl kayıt olacağınız ve nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair detaylar ve sistemden daha kolay yararlanmanız için ekran görüntüleri paylaşılmıştır.
Busmek Kayıt Bilgileri İçin Tıklayınız:
http://www.busmekkurs.com/busmek-kayit
[/COLOR]
Teknik lise ve üniversite makine mezunuyum. Kendi bölümünden mi kurs alabiliyorum? Bilişim Teknolojileri bölümünden kurs alabilir miyim?
Hemen bilgi vereyim hocam
Öncelikle okuduğunuz bölüm hiç önemli değildir.
Fakat bazı branşlar belli bir mezuniyet gerektirir. Örnek Autocad lise menuzu olmak gerektirir, fakat sizin mezuniyet ile ilgili probleminiz yok, o nedenle erkeklere uygun tüm branşları özgürce seçebilirsiniz.
Online kayıt için için yapılması gerekenleri bir üstteki mesajımda açıkladım.[COLOR="Silver"]
Busmek 2013 - 2014
Bursa ilimizin halk üniversitesi haline gelmiş olan Busmek 2013 - 2014 eğitim dönemi için eylül ayında başlayan kayıt dönemi ile merhaba demiştir. Eylül ayı sonuna kadar online olarak gerçekleşecek olan busmek kurs kayıtları ile birlikte eğitimler ekim ayında başlayacakır. Bu yıl bir yeniliğide imza atılmış olup, 22 yeni branş sizlerin hizmetine sunulmuştur.