Yaklaşık 1-2 ay önce aynısı benimde başıma geldi küçüklü büyüklü 10'dan fazla sayfam var bunların içinde 2 tane müzik sayfası bu sayfaların sayısı 500k nın üzerinde ve nasıl bişeyse sadece bu iki sayfamın üyeleri artıyor 2 günde birine 10k diğerine 25k geldi. Sonra mesaj kutusuna bir msj geldi sayfanızı satmak istermisiniz diye. Teklifiniz nedir diye sorduğumda sayfanın değerinin 2-3 katı fiyat söylüyor ve benden kendisini eklememi istedi. Ekledikten sonra kendi arkadaş listemdeki arkadaşlardan bana ikinci bir arkadaşlık istekleri gelmeye başladı hatta sayfadaki diğer admine benim adıma profil fotoğrafından kapak fotoğrafına bilgilerine kadar sahip başka bir hesaptan istek gitmiş. Bu sıra bir oyunun içinde olduğunu farkettik tabi bu sıra sayfayı almak isteyen arkadaş içerik vermemizi istiyordu. Bizde olan bitenden şüphelendiğimiz için vermedik. O zaman team wier açın ordan bakayım dedim. Açtık teami baktık direk yönetici kısmına girdi üst yönetici yapmaya çalıştı şifre kısmı çıktığında direk kapattım programı. ve sayfayı satın almak isteyen kişiyi sildim hemen. Bir saat sonra hesabıma girmek istediğimde şifremin yanlış olduğunu ve yaklaşık 40 dakika önce şifremin değiştiği uyarısını verdi. hotmail ve cep telefonum sayesinde tekrar yeni şifre alıp hesaba girdim sayfalar duruyordu ama bildirim kısmını kontrol ettiğimde sayfayı satın almak isteyen kişinin beni sayfamda yönetici yaptığını bildirimi gördüm. Herhalde sayfayı almak istediğinde şifreyi girdiğinde facebook hesabı kapattı sayfalarımı ve benim hesabımı sağlama aldı. Tabi tekrar aktif etmek için telefonuma gelen kod gerekiyor.

Yani demem o ki dikkat et sen yinede güzel kardeşim