Hocam ben konuda bahsetmişim demişimki bahsedilmemiş içerik bulun yazın hit alın demişim.Kimsede bunları nasıl buluruz diye sormamış . Sorsada forumda cevap dönmüyor binlerce kişi var burda ben herkesten akıllı değilim akıl akıldan üstündür.Ahmet mehmet başarmış dememiz için test etmesi gerek ben öncedende çeşitli şeyler paylaştım ama bunları kullanan varmı bilmiyorum bana feedback dönmedi kimse.
Seonun durumu zaten ortada,ben link almayı bırakalı uzun zaman oldu arkadaşlarım bana gülüyordu başka abuk subuk yöntemlerle uraştıgım için.
Burda maksak milletin kafasında bir şablon oturtmak en azından mantıgı. Forumda seo uzmanları var,şunlar bunlar var onların araştırmalarını paylaşmaları gerek.Bu adamların google sonuçlarını inceleyip grafiğe dökecek yenetekleri yoksa ben ne yapabilirim.
Forumun seo seviyeside düşük,genelin anlıyacağı şeyler yazmak gerek.Yeni farklı şeyler istiyor olabilirsiniz siz bir paylaşım yapın görelim bu işler öle basit değil.
reyting,ben farklıyım edası laflarınıza katılıyorum.
Zaten lafım doğrudan size değil. Sonra sizde bana tavır almayın.
Şimdi şöyle bir şey var; - Daha önce bahsedilmemiş olan ya da üzerine az site kurulmuş olan konuları seçiniz. Bu konular, daha çok fayda sağlar, hit getirir.
- Makalelerinizi özgün olarak yazınız, kendi anlatımınız olsun. Ama amaç sadece özgünlük olmasın. Gerçekten bilgi verin.
- Bu işlemleri sürekli yapın. Yani bir gün 10 makale yazıp beklemeyin 20 gün. Her gün makale yazın, site güncel kalsın.
- Güncel dünyayı kontrol edin. Güncel konular, yeni konulardır. Özgün bir anlatım ile bu konuları ele alın.
Bu şekilde sitenizi düzenledikten sonra; - Backlink alın... Ama nasıl alın? Gidip Footer Header alanlara patır patır kelime link koymayın. Sizin siteniz ile uyumlu bir sitenin, bir kategorisine ya da sayfasına link ekletin. Yani; "bizim sunduğumuz içeriğin yanı sıra bu sayfanın dışında ki a.com sayfasından da bilgi alabilirsiniz." Gibi bir link olsun. Öyle, tüm sayfalardan link almayın.
- Tanıtım yazısı alın... Ama nasıl alın? Kendiniz adam gibi sitenizi tanıtın. Özgün olarak bu tanıtım yazısını sizin hizmetinize, içeriğinize uygun belli sitelerde paylaşın.
---
Bunlar işin özüdür. Bunları düzgünce yapar, sabırla beklerseniz elbet başarılı olursunuz. 2-3 ay içerik, sonrasında bahsettiğimiz gibi backlink, tanıtım yazısı; gene düzenli içerik, arada tanıtım gibi giderseniz faydalı olur.
Bunları farklı farklı cümleler ile 40 kere dile getirmenin bir mânası var mı? Yok... Bunların dışında bir detay, ince bilgi, bug var ise; konu açılır. Yok ise, aynı konular döner durur. Bahsettiğim nokta bu.
- "Pagerank nerede kaldı?"
- "Matt amca niye böyle yaptı?"
- "Sitem niye gitti?"
- "Kaç backlink alırsam 1. sıraya gelirim?"
- "Güncellememi geldi yine?"
- "Güncellememi gitti yine?"
- "Halamgilden SEO yorumları"
....
Boş muhabbetler, işe yaramaz konular