Batuhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir gün inşallah herkes özgün yazmaya mecbur edilir. Herkes emeğinin karşılığını alır. + ayrıca film,mp3 gibi şeylere el atmaları da normal artık. Dsmart, digitürk vs. filmlerin yayın haklarını aldıklarında bunu ücretli abonelerine sunuyor. 5-6 yıl önce Türk filmi konduğunda uyarı geliyordu, yabancı koyunca pek bir sorun olmuyordu diye hatırlıyorum fakat artık en kıytırık bilinmeyen yabancı bir film için bile ihtar geliyor.
Özgün denince içim sıkılıyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:54:43 -->-> Daha önceki mesaj 14:53:57 --

NoslabS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim özgün yazılarımı çalanların Allah bin belasını versin, yedikleri lokmalar boğazlarında donsun. DMCA'yı seviyorum, gerçekten bu içerik hırsızlarından korunmanın yollarından biri. İzin verilen sitelerden botla içerik çekenleri anlarımda bu forumda birçok kişi var milletin içeriğini çalan!
Bir yazı için ayıp değil mi? Bela okuyorsun. Basit bir şeymiş gibi Tövbe de be adam.

+ Baktım da ***** siteler bile Dmca almış. Önceden ne güzel link + botla işimizi görüyorduk ne yapalım *****'ta da özgün mü olalım? gidip kendimiz mi çekelim videoları ...