Arkadaşlar, kullandıgım mail ile adsense hesabı oluşturdum ve şöyle bir mail geldi;

Alıntı
Sayın Kullanıcımız,

Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve istemedigimmail@gmail.com ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik. Politikalarımız birden çok hesaba izin vermediğinden yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.

kullanmakistedigim@gmail.com adresini onaylanmış hesabınıza giriş e-posta adresi olarak eklemek isterseniz, aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz:

1. www.google.com.tr/adsense adresine giderek istemedigimmail@gmail.com ile ilişkili AdSense hesabında oturum açın.
2. "Ana Sayfa" sekmesinde, sol taraftaki gezinme çubuğunda bulunan "Hesap ayarları" bağlantısını tıklayın.
3. "Hesap ayarları" sayfasında, sayfanın alt kısmında bulunan "Erişim ve yetkilendirme" bölümüne gidin.
4. "Oturum erişimine sahip kullanıcılar"ın altında, kullanmakistedigim@gmail.com adresini girin ve "Davet Et"i tıklayın.
Şimdi kafam karıştı, bu mail nereden geldi çözemedim. Tamam kullandıgım bir mail'di birzamanlar ama şimdi ben kullanmakistedigim@gmail.com bu mail ile adsense oluşturmak istiyorum ?