Çoğu kişinin yaptığı hata içeriği aynı olmayan sitelerden footer linki almak. Oyun siteniz var girip video sitesinden pr li diye backlink alan arkadaşlar baştan yaptıkları hata bu zaten. Backlink alamıyorsanız bile gidip 3 5 paravan blog acın 2 hafta özgün içerik girin oradan kendinize makale ekleyin çok faydasını görürsünüz. 2 haftada 10k ları gören siteler var teknik belli. Seo çalışması şusu busu boş. Seo yu zaten siz özgün içerik girerek yapıyorsunuz. Düşüş yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun.
İşte burada sabır devreye giriyor, çalışma yapıp hitim yükselmedi deyip, saçma seo paketleri ile siteyi bitirip sonra da e seo da yaptık ama google ölmüş arkadaşlar diyen arkadaşlardan olmamak için doğru çalışma ve zaman

Güzel yorum için teşekkürler.

hocam benim 4 sitem google webmaster araçlarından mesaj aldı. kural ihlaliymiş pagerank kasmak için backlink çalışması parayla yaptımışım vs. vs. yazıyordu. 2 sitem için doğrudur backlink kastım hemde belki haddinden fazla yaptırmışımdır ama diğer iki sitem oyun sitesi ve açtığım günden itibaren sadece 1 hafta ilgilendim o sitelerle başkada ilgilenmedim. ildilendim dediğimse içerisine sadece oyun ekledim. birde sadece r10 da yeni siteler kısmına tanıtım yazısı eklemiştim. web master araçlarında gelen mesajda aranan sitelerde sitenize gelen bağlantılardan görebilirsiniz yazıyordu girdim birde baktımki iki yun sitemede sadece r10 dan bağlantı var başkada bağlantı yok

yani tek bir yerle olan bağlantıyı bile manuel spama koymuş google bukadar fazla saçmalaması normal değil :S
Oyun siteleriyle ilgili siteleri görmek, google de yine de bir aratmak siteleri ve birisi size karşı spakülatif bir hareket içine girmemişse yeniden değerlendirme talebinde bulunmak çözümsel yaklaşım olabilir.
Bütün yorumlarda şunu görüyorum ve sormak istiyorum.
Bende bir haber sitesi açtım sadece googleden ziyaretçi geliyor googlede kelime bazlı arayınca ikinci sıradayım ben mesela bunu ilk sıraya çıkarmak istiyorum site yazınca site.com ilk sırada site.com.tr ikinci sırada site.com.tr yi ilk sıraya çıkarman için ne yapmam gerek ve bir haber girdiğimde anında indexlemenin ve googlede o haber keywordunda arandıgında anında gelmeyı nasıl yapabiliriz? hergün hit değişiyor.
Paravan sitelerde özgün makalelermi link verip?
İndexleme süreleri ve sıralamada yukarıya çıkmak, doğru yerlerden alınan ve alakadar backlink, siteye girdiğiniz özgün içeriğin random olarak (aynı zamanda olmamak kaidesiyle) gün içerisinde yoğunluğunun artan şekilde devam etmesi, özgün içeriğin yoğunlukta olması ve kullanıcıların sitede duruş zamanıyla alakadar. Tabii site içi seo olayınında ayrıyeten uzman bir seocu arkadaş tarafından düzenlenmesi gerekir, yükselinmesi gereken kelimelere göre. Sonrada uzmanın gözetiminde devam etmekte yarar var, çünkü takip çok önemli, ne yaptım ne tepki verdi olayı var.
Arkadaşlar bi sitem vardı bayramın son günlerinde düşmüştü 60 k dan 10 k lara kadar geriledi bu sabah google sitemi eski yerine koymus tabiki hitler artıyor evet 2 hafta önce bi sıralada dalgalanma mevcuttur cogu kişi zarar coğu kişi ise kar gördü kelimelere baglı olarak google dalgalanmaları son günlerde cokca artıyor Bunun için morelinizi bozmayın ve arkadaşın dediği gibide gereksiz seodan kacının bana göre backlink önemlidir. Ve aslada etkisi azalmıycaktır. Kimse ne derse desin
++ Geçmiş olsun hocam, size de bol hitli günler dilerim

Seo konusunda iç dinamiklere yani site içi seo olayını da sizden dinlemek isteriz. Hepimize faydanız olur. Önerileriniz nedir?