Konudan iyice saptırdım, kusura kalmayın ama ben halen sizin bana teklifle gelmenizin garip olduğunu düşünüyorum
Selamlar ,
Sevgili kardeşim , beni yanlış anlıyorsun ve sürekli , sitemdeki reklamlardan bahsediyorsun. her yazında .
ben sana sitemdeki reklamlara tıkla yada siteme gir şöyle yap böyle yap demedim ki.
açıkça superni hostingi tavsiye ettim. bu hostingi siteme girmedende inceliyebilirsin.googlea superni yazman yeterli.
bu sebeple , artık bundan sonra lütfen , yok sitende reklam var gibi spekülasyonlara girme.
sitemde tabiki reklam olabilir, adsense olur, afffiliate olur yada başka bir türden.
ama ben burda hosting arıyanlara siteme girin ordan bakın tıklayın demiyorum.
dikkat edersen direk sana firma ismi verdim.
sen beni bukadar eleştiriceğine, verdiğim firma ile bir irtibata geçseydin belki işin hallolmuştu.
ben o firmayı sana laf olsun diye vermedim , bende reklamı olan yaklaşık 10 adet hosting firması var , özellikle sana 1 tanesinin ismini verdim , bu konuyu ele alabilecek.
tabi bu tavsiyedir , açarsın konuşursun , bilgi alırsın.Kimse siteyi hosta kurmadan burdan sana garanti veremez.
herneyse tavsiye verdik azar işittik, canın sağolsun.
Fakat bundan sonra , sitem hakkında eleştiri duymak istemiyorum senden.
Laf olsun diye bilgi ve tavsiye vermiyorum burdan ,hosting tavsiye konusunda ,ciddi bir proje hazırlanıyor çok yakında yayına girecek.