İspanyada bi yerde yapılıyordu. İnceleme şansım olmuştu. Yaklaşık 10 kare fotoğraf çekip 4-6 hafta içerisinde teslim ederim demişti. Malzeme aynı ise gerçekten çok güzel bir malzemesi vardı. Fiyatlar çok abuk subuk olduğu için birde 6 hafta kadar İspanyada olmayacağım için sipariş etmemiştim. Türkiyede yapan birisi ile tanıştım onunda fiyatları abuk subuktu. Ancak sizin fiyatlarınız fena durmuyor. En kısa sürede rahatsız edeceğim bu konu ile ilgili...
Hocam malzeme çok güzel, yıllarca kullanabileceğiniz kalitede. Bize maliyeti %10 dan fazla düşürebilecek şekilde bir malzeme de kullanabilirdik. Ama malzeme konusunda ve işçilik konusunda çok titiz davrandık. Ne ucuz işçilik seçtik ne de ucuz malzeme.
Fiyat yüksek geldi bana biraz yoksa kesinlikle sipariş vermek isterdim.
fiyatları daha min seviyeye çekme sanısınız yokmu ?
Hocam fiyatlar inanın yüksek değil, verdiğiniz her bir sipariş elle yapılıyor, kalıplarının çıkması, boyaması v.s bunlar el işçiliği, makine basımı değil. Yukarıda arkadaş da söylemiş, çok fazla fiyatlar var. Bundan ucuz yapmamız malesef mümkün değil, tam aksine belli bir isim sağladıktan sonra fiyatları daha da yukarı çekeceğiz.