konu foother linkinden yuksek düşük kaliteli backlink ayarına geldi

bu kaliteyi nereden ogrenecek insanlar ?
Site geneli, footer, sidebar linklerin
doğasında kalitesiz link üretme vardır. Bunu uzun uzun anlatmak isterdim ama o kadar vaktim yok, boş zamanımda yazarım.
<kd>
Özeleştiri : Bir şeyi izah ederken, cümle cümle, adım adım hazır bilgi bekliyoruz. Biraz dikkat edelim. Yani en azından artık internet sayfalarının tekniğine inmeye çalışalım, en azından Google Webmaster Video kanalını takip etsek, bu sorular sormanıza gerek kalmazdı.
Matt Cutts'ın katıldığı bir wordpress semineri vardı. Orada gerekli cevapları bulabiliriz.
Tüm dünya infografik diye sallanıyor, biz hala grafikler yerine yazılara bakıyoruz. Bakabileceğiniz grafiklerimiz olursa zamandan tasarruf ederiz.</kd>
mesele foother sidebar linkleriyse google su felsefeyi edinde kendine
sanirim 100k indexli siteden footherden link aldiginda sayfalar indexlendikce backlink sayin artiyor ve google örümcekleri bir sitedende olsa fazla backlink aldigin icin aramalarda yukarıya cikmanı sagliyor. Google bunun önünü kesebilmek için bir siteden asiri backlink alan siteleri patlatiyormus hisse doğuyor. Nitekim ben bunu düşünüyorum. Yani wordpress bir siteden link aldiginizda yada link eklettiginizde sadece index.php den link ekletin ve bir siteden 1 link almis olun. Bundan sonra googlenin belli sitelerden alinan cok fazla linkin etkisinin azalacagi farkli sitelerden alinan linklerin etkisinin artacagini dusunuyorum. Bunun aksini yapanlarıda nitekim simdi oldugu gibi cezalandıracaktır.
Sabahtan beri her yere bakiyorum herkez birsey diyor hepsinin ortak noktası buna tekamul ediyor
Yukarıda da izah ettiğim gibi,
sanırım kelimesini en sona bırakın.
Kesin bilgi olmadığı durumlarda kullanılırsa daha iyi olacağı kanaatindeyim. Bu konuda hakkında
kesin bilgiler var. Bana göre yoruma kapalı bir durum.