Ben sadece tavsiye verdim. cpu sorununa gelince , bunu büyük hosting şirketlerindeki teknik yetkililer ilgilenmezler.
Ya dışarıdan bir yazılımcı ile anlaşıp optimize ettireceksiniz, yada ,
Daha ufak sizinle birebir ilgilenecek ve wordpressten anlıyan host firmaları burada yazabilirler.
Eğer yurtdışı lokasyon isterseniz, hem cpu sorununu halledebilecek hemde garanti verecek bir hosting şirketi biliyorum.
Yazılımcı dediğin kişi aslında zaten ben oluyorum, sistem tamamen optimize. CPU sorunu olduğuna inanmıyorum deme sebebim de budur zaten, şu an tüm sistemleri Windows Azure üzerine taşıdım ve 1 gün boyunca tüm veri akışına baktığımda bir gün yani 24 saat içerisinde işlemciyi sadece 126 saniye kullandığını gördüm. (Suspend işini yapan kişiler tüm sunucuyu kilitleyecek seviyece cpu sorunu var diyordu, sitenizi kapatmadan sunucudaki hiç bir siteye erişilemiyor diyordu. Demek ki sorun benim sistemimde değil onların sisteminde. İşinin ehli adamların sunucusuna geçilince herşey tıkır tıkır çalıştı)
Yakında da bu sorunları bana yükleyen firmayı şikayet edeceğim burada zaten başına buyruk iş yaptığı için. En azından insanlar nasıl bir firma olduğunu bilmiş olacak.
Konudan iyice saptırdım, kusura kalmayın ama ben halen sizin bana teklifle gelmenizin garip olduğunu düşünüyorum

Öneri yaptım diyorsun da, ikimiz de biliyoruz ki bu bir öneri değil satıştan kâr alma çabası

Öneri dediğin şu firma çok iyi iş yapıyor orası halleder bu işi şeklinde olur benim görüşüme göre. Refli linklerle dolu bir hosting sitesi (hosting sitesi olmayan hosting sitesi) linki atmanız manidar. Kaldı ki, inanın adblocker sitedeki reklamları engelledi görebilmek için başka tarayıcıya geçmem gerekti, düşünün artık yaptığınız önerinin ne kadar garip olduğunu, reklam engelleyiciler tarafından sitenin yarısı görünmez hale getirilen bir hosting sitesi

Saygılarımı sunuyorum amacım kırıcı olmak değil, kırdıysam da en içten şekilde af diliyorum.
Sistemleri şimdilik Azure tarafında host etmeye devam edeceğim. Harika cpu, query analiz sistemleri mevcut hali hazırda. Performans testleri %100 bitene dek oradayım, dönüş yapmam gerekirse PM'nize dönüş yapıyor olacağım. Teşekkürler.