Merhaba arkadaşlar. Şuan inanılmaz sinirliyim. Türkçe olarak aradığım hiçbir konuda düzgün bir içerik bulamıyorum. En basitinden sinüzitim var belirtilerine bakmak istiyorum bir paragraf içerik var aynısı milyon tane sitede kopyala-yapıştır. 2. sıradakini açıyorum aynı 3. aynı 4. aynı...

Türkçe internet çöpe dönmüş haberimiz yok. Sitede bir tane orjinal içerik yok o yazıyı okumak için de 550 tane reklamla boğuşmak zorunda kalıyorum.

Başlıkta sorduğum gibi Türkçe interneti biz mi öldürdük yoksa hiç mi var olmamıştı arkadaşlar ?

Gerçi memleket baştan sona sakat. 3 tane haber ajansı var bütün gazeteler onlardan alıyor içeriği. Hangi siteye girsen haberler bile aynı 3 satırdan oluşuyor. Koskaca gazetelerin, kanalların kendi haberlerinin peşinden koşacak bir tane habercisi olmaz mı ya ?

Yabancı gazetelere bakıyorsun haberlerin altında habercinin adı var. adam kendi haberinin peşinde koşuyor. Her haber neredeyse 2-3 sayfa. Bizim haberlere bakıyorsun 3 satır olursa ne ala. Altta yazan da AA, DHA. En son gezi olaylarında bile (lütfen olayları, siyaseti değil habercileri tartışalım) yabancı basından takip etmek zorunda kaldık. Hiç mi düzgün yapılan iş yok bu memlekette arkadaş ?