En azından espiriyi anlayanlar olucaktır forumda.Seo işleri üzerine pek fikir yürütülmesede.Öncelikle makale yazımı

Rasgele makale yazılmaz hedef kelimedeki ilk sayfadaki sitelere benzemeniz gerek.Bunu bu işlerden anlıyan adamlar zamanında söylemiştir.Bu kelimeleri bulup ona göre makale yazmalısınız.

Seo için güçlü sitelere ihtiyaçınız var.Büyük site oluşturmanız gerek.Ufak bir siteyle ilk sırada olabilirsiniz iyi para getirebilir yarın öbürgün daha büyük bir site o işe el attıgında siz 2. sıraya bile düşseniz büyük kayıp yaşarsınız.

Link kasma sevdasından vazgeçip artık sitenizin içerik kalitesine yönelmeli sürekli onları güncellemelisiniz arada bir.Aranızda benim gibi içerik yazmayı çok sevmeyen insanlar olabilir.O zaman çok iyi bir teknik ya da işleri otomasyona bağlıcak şeyler gerek... Ya da ikisi bir arada.

Nofollow linkler artık linklerinizi bu şekilde alabilirsiniz.Nofollow işe yaramaz diye bir şey yok yarar.

Sosyal medya içeriğinizin daha çok google plus ,like almasını istiyor olabilirsiniz.Ama almıyordur normaldir.Paravan sitelerle clickjackingle artırabilirsiniz.

Ben kaliteli içerik lafını forumda çok önceden beri söylüyordum mesajlarımda.Kaliteli içerik değil bahsedilmemiş içerik lafını ortaya atıyorum şimdi.Google da bulunmayan bahsedilmemiş içerik.

Ör: R10 mankenleri

genelde 2-3 kelimeli olabilir bunlar.Bunla ilgili hiç title olmadıgından sitenizide biraz geliştirdiğinizde bu tür başlıklarla ilk sıraları alıp direk hit alabilirsiniz.Bu tabi vasat bir örnek tek kelimede olabilir.

Neyse bu kadar yeterli
Araştırmak isteyenlere konu başlıkları:

Organikhit,makalerewrite,clickjacking,googlesugges tmanipule,resimorjinalleştirme,siteleribacklinkald ıgısayfalarlaklonlama,kısaurller,canonical,cookies tuffing,temalaralinkkoyma,browsereklentileri,googl edanönceiceriçekipindexletme