Abstract adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanka YGS-LYS'ye tekrar gir, sadece okulu değil bölümü de sevmiyorsun sen. Yapacak bir şey yok.

Şimdi 2 yıl kaybettim diye düşünebilirsin, ama bunu yapmazsan daha fazla yıl ve sabır kaybedeceksin. Bir mucize olmayacağına göre aniden her şey tersine de dönmeyecek yine sonuç aynı.

Sen istedikten sonra yaparsın, sıfırdan başla rahatına bak Güveniyorum.

[KD]Gece PM attım, cevap vermedin. Dönüş yap dertleşek az [/KD]
Öneriler için sağol kardeşim r10 sohbet yeri mi la skype'tan yazsan nolurdu Kafam 1 dünyaydı zaten o yüzden cevap atmadım k.bakma

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O değil de tüm hatayı çevrene ve hocalarına bulmuşsun. Senin hiç mi hatan yok. Ki okumak istemiyorsun belli bu. Okumaya niyetin yok. Durum onu gösteriyor. Olayı dramatikleştirmen vicdan rahatlatmak için olabilir. Okumak isteyen bir ideali olan her şekilde okuyor. Böyle mızmızlanıp, her şeye ve herkese kusur bulacağına bırak. Bırakmasan da bir şey yapacağın yok zaten kardeş. Gönülsüz yapılan iş böyle sakat oluyor İstediğin şey neyse onu yap. En azından çaba sarf edersin de başarılı olursun.
Tüm her şeyin suçu, kabahati %49 benimki %51, o yüzden dediklerinize aynen katılıyorum. Ta ki bu bölümü yazmadan tut buraya gelmeye kadar...