System.Net.WebException: Uzak sunucu hata döndürdü: (401) Onaylanmadı.
hata bu hocam işte. yazdığın bilgiler doğru değil senin. yani authentication da sıkıntı var. hatırladığım kadarıyla bende de olmuştu bu olay.
şöyle çözdüm. youtube un sayfasını açıp login olduğunda orada bi kullanıcı adı çıkıyor. onu yazdım ve girdi ama mail yazdığımda çalışmamıştı. o şekilde dene bi
hocam dediğinizi yaptım bir kullanıcı adı var evet kanal isminden ayrı olarak onuda denedim fayda etmedi altında kanal kimliği hesap kimliği de var onlarıda koydum username yerine. username i gmail hesap adı haricinde ne koyarsam koyayım
Invalid credentials
hatası aldım. buda demek oluyorki k.adı şifre kısmı doğru? sizcede öyle değilmi?
VideoAdı = txvideoadi.Text;
Açıklama = txaciklama.Text;
etiketler = txetiket.Text;
Random a = new Random();
string id = textBox1.Text + a.Next(100000, 999999).ToString();
YouTubeRequestSettings settings = new YouTubeRequestSettings(id, developerkey, hesapadi, hesapsifresi);
YouTubeRequest request = new YouTubeRequest(settings);
Video newVideo = new Video();
((GDataRequestFactory)request.Service.RequestFactory).Timeout = 9999999;
newVideo.Title = VideoAdı;
newVideo.Tags.Add(new MediaCategory(VideoTur(comboBox1.Text), YouTubeNameTable.CategorySchema));
newVideo.Keywords = etiketler;
newVideo.Description = Açıklama;
if (Gizlilik() == 1)
newVideo.YouTubeEntry.Private = false;
else
newVideo.YouTubeEntry.Private = true;
newVideo.YouTubeEntry.MediaSource = new MediaFileSource(videoismi, "video/x-flv");
request.Upload(newVideo);benim satışını yaptığım botta kullandığım bu hocam. geç oldu güç olmasın anca yazabildim konuna.
Hocam sizin kodunuzu denedim sonuç aynı.
Sormak istediğim 2 nokta var kodunuzda cevaplarsanız seviniirm.
1. bu ID belirlemişsiniz nedir bu ID önemlimi ben
https://code.google.com/apis/console/
bu sayfadan kayıt yaptırdığım "Project ID" kullanıyorum.
2. sorumda şu şimdi araştırırken buldumda bu google apis sayfasından api alırken kayıt oluyoruz sonra youtube data yı "on" yapıyoruz. sonra API access sayfasındaki "Simple API Access" altındaki
Key for browser apps (with referers)
API key:
bu kısmı kullanıyoruz değişmi?
birde şu vardı
https://code.google.com/apis/youtube...gwt/index.html
buradan bir api veriyor daha uzun.
Araştırdığım kaynaklar 1. yöntemi gösteriyor ama 2. de olunca kafam karıştı.
Not: Bu arada kendinize ait bir programın satışını yapmanıza rağmen yardımcı olmaya çalıştığınız için ayrıca teşekkür ederim.