Hoşgeldiniz.
Wordpress ile ilgili her konuda iletişime geçebilirsiniz.
Konu wordpress ise arkadaşla mutlaka irtibata geçmenizi öneririm. Saygılı, Sabırlı, Hızlı ve işini gerçekten yapabilen bir arkadaş. Çok teşekkürler.
Oldukca sabirli, nezaketli, saygili, birisi ve isini ozveri ile cabucak yapiyor.
WordPress hizmeti almak isteyenlere siddetle tavsiye ederim,tekrar tesekkurler.
Yapti isden cok memlun Kaldim. Kazandi para helal olsun !
Wordpress Tema Kurulumu yapıldı başarılı,anlayışlı ve çok beyfendi bir kişilik teşekkür ederim.
Selman hocamla 5 adet wordpress kurulumu eklentileri ve seo ayarlamaları üzerinde çalıştık. işini çok iyi bilerek yapan saygılı, sabırlı bir arkadaşımız her zaman çalışırım kendisiyle. wordpress dedin mi Selman hocamdan gerisini tanımam
işinde herzaman hassasiyetini gösteren bir arkadaş çok saolsun işinde prof.
3 domaine tema kurdurdum arkadaş gerçekten ilgili ve işinin ehli üstelik fiyatlarda çok uygun ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim !
arkadaşla çalıştım bugun vallahi bu wp beni deli ediyordu cat pat kut halletti 5 dakikada emegine saglık
Hızlı ve güvenilir arkadaş gerçektende bu işten oldukça iyi anlıyor.Teşekür ederim tekrardan
sürekli çalışıyoruz arkadaşla, dakik dürüst bir arkadaş, kesinlikle tavsiye ederim..
arkadaş konusunda oldukça uzman birisi, şuana kadar çalıştığımız bütün işlerin altından kalkmayı bildi, tavsiye ederim...
Selman hocamın işi de muhabbeti kadar güzel

Tavsiye ederim. Bu da gece nasibi olmuştur umarım.
arkadaş site tema düzenleme işlerini çok hızlı halletti, işinin uzmanı 3 site daha verildi. Gerçekten başarılı herkeze tavsiye ederim.
Wordpress tema türkçeleştirme işlemi yaptırıldı,gayet başarılı,öneririm.
Arkadaşla çalışma yapıldı. Oldukça ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.
Arkadaşa iş verildi. Hızlı, özenerek yapılan iş teslimi için çok teşekkürler.
eklenti işimizde yardımcı oldu arkadaş ilgisine teşekkür ederim
Ödeme Yöntemleri | bit.ly/r10wp