Merhaba arkadaşlar,
Forumda veya dışarıda kimseye seo hizmeti vermemekteyim. Sadece kendi sitelerime
kendi bildiklerimi uygulamaktayım. Ve ileride de seo hizmeti vermeyi düşünmüyorum. Çünkü bu konuda kendimi hala yetersiz hissediyorum.
Fakat son zamanlarda sık karşılaştığımız
manuel cezalardan kurtulma konusunda oldukça tecrübeliyim. İl başta
böyle bir talihsiz olay başıma geldi. Daha sonra bunun çözüm yollarını aramakla baya zaman kaybettim. Ve o zamanlar bu sıkıntıyla karşılaşan çok yoktu. ( 26-02-2013 )
Sorunu çözmem yaklaşık 5 ayımı aldı. Ve bana 5 ayın maliyeti çok fazlaydı. Bu cezadan kurtulma yöntemlerini ilk o site ile keşfettim. Daha sonra son zamanlarda 3 site daha çıkardım, cezadan.
Şimdi ise sizlere bu hizmeti sağlamak istiyorum. Eğer manuel ceza almış bir siteniz var ise çözüm bizde.
Hem de üstelik para iadeli. Eğer cezadan kurtaramazsam,
paranızın tamamı iade edilir. Süre: 1-21 Gün Ücret: 250 TL Ayrıca cezadan kurtardığımız siteler için site analizi yaparak, ileride neler yapılmalı/yapılmamalı bu konular üzerinde bilgi verilecektir.
Yol haritası çizilecektir.
Birden fazla siteniz varsa pm gönderin, fiyatta indirim yapabilirim.
NOT1: Bu hizmeti daha uygun fiyata yapanlar veya ücretsiz yapanlar vardır belki. Herkese saygım var. Lütfen baltalayıcı yorumlar yapmayınız.
NOT2: Siteniz cezadan çıktıktan sonra sıralama garantisi verilmez. 1. sıradayken ceza aldıysa, tekrar 1. sırada çıkacak diye birşey yok. 2. Sayfadan da giriş yapabilir, 1. sayfadan da.
NOT3: "Siteniz çin yeniden değerlendirme isteği: Manuel spam işlemi iptal edildi " Mesajı geldikten sonra, bizim yapacağımız işlemler bitmektedir.
Arzu edilirse, bilgi amaçlı ücretsiz şekilde ileride yapılması gerekenler konusunda fikir verilecektir.
İletişim Yolu: Özel mesaj ve
msn@linedizayn.com
Son referansları da şu şekilde gösterelim: