oyunmax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Madem Bukadar iyisin,yada iyi bildiğin şeyler var biyerde çalışmak yerine kendi işini kurabilirsin,iyi bildiğin konularda bence çok rahatlıkla iş alabilirsin,ssk'lı olmaktansa bağkurlu olmayı tercih et
Bir yerde çalışırken, iş yeri açarsan ki açabiliyorsun ben öyle yaptım, sigortalı olarak kalıyorsun. Bağkur olmuyorsun Ben o konularda da tecrübeliyim. 2 şart var. 1 - Birini yanında çalıştırmak zorundasın. 2 - Sigorta eksiksiz yatmalı, eksik olursa bağkura geçiriyorlar.

İş yeri açmak için de para lazım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:35:59 -->-> Daha önceki mesaj 15:31:47 --

GeRRe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam o rektörün zamanı eskimiş sanırım. Ben sana mülakat yok diyorum bana inanmıyorsun alakası olmayan rektöre inanıyorsun Mülakatlı olan yerlerde rektörü dediği doğru ama o da eksik. Kpss sadece alım barajında işe yarıyor gerisi tamamen torpil denilebilir
Ama onun dediği ispatlandı, şöyle, hocamın birisinden duydum, üniversitede duyurulmadan mühendislik kadrosunda akademisyenlik açıldı bu sene...

Yada şöyle diyim, ar.gör. bi hocam benim totalim 60 beni aldılar arkadaşın 75 almadılar gibi bir şaflar etmişti