öncelikle ben kimseyi skypeden engelemem !
http://blog.pvphosting.net te resimli ve video lu anlatımlarımız var.
zaten bizim verdiğimiz şekilde database + anticheat + web panel ++ programlar hersey sunucuda hazır ve oyun açık şekilde teslim edilmekte.
Sunucuda 1-2-3- kısayollarına tıklayarak oyunu acmak mümkün bunu dahi yapamayan kişiler için ise 2 adet skype ve sitemiz üzerinden destek veren kişiler mevcut.
hiç bir bilgin olmasa bile resimler yada videolarkileri yaparak yada hic birşey yapmayarak(oyun açık teslim ediyoruz ) serverini yönetebilirsin . Tüm bunlara rağmen yapamıyorum diyorsan Müşteri Memnuniyeti SIFIR deme yapamıyorum de
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:49:35 -->-> Daha önceki mesaj 06:43:51 --
piyasanın % 80 en iyi knight serverlerinin bizde olması ve tamamen kendi yazılımlarımız ile oyun piyasasına sürekli etkinlik katmamız ve bunları kendi müşterimiz olmasa dahi diğer server sahiplerinede kullanması için satişa sunmamız midenizi bulandırıyor ise
Tüm eczanelerde bulabilirsiniz
Üzerinden yıllar geçtiği için kanıtlayamam ama bir müşterimin serverına botnet çekip daha sonrada msn den ekleyerek size korumalı sunucu sağlayabilirim demenizden bulanıyor midem. Yasin Poyraz da konuya dahil olursa onun için çoook çoook ağır hatta altından kalkamayacağı şeylerde diyebilirim. Konu piyasa için yaptıklarınızsa Şevki'ye selam koxpa devam..
D.N: Eklemek gereksinimi duydum pvphosting'in ddos korumalı sunucuları gerçekten sağlamdır ama geri kalan hizmet için ne denir bilinmez müşterilerine sormak lazım..