Rwnqe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 7-8 ay önce almıştım. 100 puan aldım. Şimdi sistem değişmiş diyorlar onu bi araştır.

Ben girdiğim zamanı anlatayım. Arabaya bin direk emniyet kemerini bağla. Sonra arabadaki dikiz aynasıyla oyna ayarlamış gibi yap. Sonra soldaki dikiz aynasına bak. Hazırsan başlayalım falan derler. Arabayı çalıştır. Sol aynadan arkaya bak gelen yoksa başla sürmeye. El frenini indirmeyi unutma ben unutmuştum hoca söyledi hemen durup indirdim ona rağmen puan kırmadılar. Fazla hız yapma 50 yi geçme. Beni durdurdular bir yerde geri geri sürdürdüler biraz. Sonra U dönüşü yapılacak bir yer vardı. aynalara bakarak U dönüşü yapıp tekrar sınava başladığım yere döndüm. Dönüşlerde sinyal vermeyi unutma, birde dönerken yavaşla hızlı bir şekilde girme. Bana sınavda tek bir soru sordular. 'Sola nasıl giriyorduk' dedi müfettiş. 'Geniş' dedim tamam dedi. O kadar...
Sola geniş mi giriyoruz dar mı bunu nasıl bileceğiz ? Her zaman geniş açıyla mı dönülür acaba ? Bir de geri geri git derlerse elini arkaya koyup mu bakmak gerekiyor yoksa aynadan mı? Son olarak kaputu açtırıp soru sordular mı?