Source safe devri team foundation ile bitti. Hele bazı salak bug'ları hala çok kullanan olmasına rağmen temizlememeleri cabası.
Sana önereceğim en iyi ücretsiz çözüm:
http://tfs.visualstudio.com/
Bu arada github'a güvensiz derken ne demek istediğini tam olarak anlamadım
Bizim Java'da programlamamız lazım, dolayısıyla visualstudio da yazarız ama run edemeyiz. GitHub ücretsiz sürümünde diyor ki, sen ücretsiz sürüm kullanırsan dosyaların publictir. Private olmak için ücret ödemelisin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:46:38 -->-> Daha önceki mesaj 23:42:16 --
genelde svn kullanılıyor hocam. bi bilgisayara svn sunucusu kurarak iş çözülebilir.
SVN olayına bir bakayım, bize uygundur umarım. Çok sağol

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:49:09 -->-> Daha önceki mesaj 23:46:38 --
java için svn, .net için de sourcesafe kullanılır genelde... maliyet konularını pek bilmiyorum sonuçta faturayı şirket ödedi hep

sourcesafe'i microsoft partnerliği ile ücretsiz kullanıyorum 2 yıldır.. fakat svn'i şirket dışında hiç kullanmadım...
ortak bir ftp alanı ile çözmeye çalışmak da bir seçenek olabilir ama kesinlikle sorun çıkarıcaktır..
Ortak ftp ile bende düşündüm, ancak git kullanmak biraz daha avantajlı kalıyor, çünkü kimin nerede ne işlem yaptığı görülüyor.
Şu da var, eğer birisi kodu batırırsa kızabilelim

)