Bilmece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ameliyat masasına yatıyorsun.Beyaz mı artık hangi renk ilaçsa sana vuruyolar temizce 2 saniye içinde uykuya dalıyon.Gözüne gözün açılmasın diye krem sürüyolar seni uyandırdıklarında ağlıyon sıkıntı yok (Ameliyat anında gözün açılmasın diye.).Oradaki stajyer kızlara abla bacım gibi kelimeler kullanman olası bir durum

Korkulacak bişi yok ilk 2 gün sıkıntı çekersin daha sonra alışırsın silikon tamponu 3 saniyede çıkarırlar sorun olmaz yani.Sakın ola gazlı bezli olan tampondan yaptırma çok acı çeken duydum tampon çekilirken.Şok'a girenleri felan.
Ameliyat oldum dediğiniz gibi odadayken bir ilaç verdiler içmiş gibi sallanıyordu etraf ameliyat olacagımı unuttum resmen ameliyat odasında 1tanemi erkek olmaz hepsi bayandı espriler falan baya baya konusuyorduk soldaki kız elinde içi dolu beyaz sıvı vardı diyorumki o ne cevap vermedi rahat 2 3 kere sorduum cevap gelmedi sonrasındada gözlerimiz gitti tek bir şey demek istiyorum gerçekten kendimi engelli gibi hissettim sıvı yiyecek dışında yemek yiyemiyorsunuz banyo desen yapamıyorsunuz yürüyeyim deseniz baş dönmesi çok fazla yürüyemiyorsunuz. Siz siz olun annenize ve babanıza ileride veya şimdi iyi bakın çok zor yani.