Hocam kendini kasma yeter.Sınıfta 2 kişiydik afedersiniz hani p*ç derler ya aynı o hesap.Test çözeni rahatsız ederdik.Salak mısınız *** bu kadar soru çözüyorsunuz hepinizi geçicez derdik falan psikolojik olarak yıkardık.Ben zaten YGS'den tercih yapacağım için kafam rahattı.Türkçe altyapım eskiden geliyordu.
Daha sonra ne mi oldu? Sınava girdik ben 40 türkçe sorusunda 1 yanlış 1 boş yaptım yanımdaki fırlama matematikte öyle yaptı sınıfın alayını tokatladık.Bu arada girdiğim sene türkçe tarihinin en fazla kelime sayısı olan yıllarından biriydi.(2011-2012)
YGS'den sonra okula döndüğümüzde bize salak diyen hiçbiryere gidemeyeceksiniz diyenlerin hepsi zırıl zırıl ağlıyordu

Rahat ol hocam düzenli çalış ve kendinden olmayacak şeyler bekleme.Elinde olanı en verimli şekilde kullanmaya bak.
Saygılar.
Not:Okuduğum okul anadolu lisesiydi öyle boş bir lise değil.Bizim sınıftan bile daha sonra diyetisyenlik,tıp vs. okuyan çıktı.Ama işte YGS mantık LYS bilgi işi.Mantık aramadan inek gibi çalıştıkları için kazandılar