Gocmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizi üzen bir durum yok, asla patron öldü tarzı konu da açmadık. Firma devir alabilirsiniz bu gayet normal. Ancak siz resmen burada dolaylı yoldan çoğu firmaya laf atmışsınız. Son mesajım konuya. Anlayan anladı zaten demek istediğimi.

Size de forumda bu işle ilgilenen herkese de kolay gelsin.

Amacım tartışma yaratmak değil, forumda fikrimi özgür bir şekilde belirtebileceğimi sanıyordum ve belirttim. Katılır veya katılmazsınız bu size kalmış bir şey. Birilerinin beğenmesi için paylaşmadım. Şahsi görüşüm bu şekilde.
(Alıntı: çoğu hosting satıcısı bu işi bir hobi,ek gelir için yapmakta )

Birşey anlıyor ve yorum yapıyorsunuz ama doğru anlayarak doğru yorum yapsanız on numara bir hareket olur. Bu işte kalıcı olmak arkadaşların diye belirttiğim halde siz olayı farklı bir boyuta çekiyorsunuz.

-Haa siz internet sitesi kurup satış yapanıda firma olarak kabul ediyorsanız ayrı konu.

-Kimseye altan laf sokmama gerek yok söyleyecek bir sözüm var ise şahsım olarak direk söyleyebilirim.

İyi forumlar dilerim.