Site adresi :
www.sessiztr.net ( eski adı sensizolmuyor.org )
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 3000 TL
Sitenin aylık getirisi: adsense banlamadan önce 500-600TL
Sitenin açılış tarihi: 26 Şubat 2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: genel forum
Günlük hit sayısı: 4k ( sitede domain değişikligi oldugundan dolayı düşüktür )
Ziyaretçi kaynağı: google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: domain google adsense için yeni reglenmiştir
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: bütün içerik
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: google adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Konular 842,950 Mesajlar 1,838,248 Üyeler 798,166
Arkadaşlar siteyi eskiden bilenler vardır 100bin hit'e çıkmıştır zamanında site ve knight online private serverlar kategorisi yüzünden mahkeme kararıyla kapatıldı sensizolmuyor.org domaini kullanıyorduk o zaman. mahkeme kapatınca domain değiştirdik mecbur ve sonrasında hit düşmeleri yaşadık. Ayrıca mahkeme kararını 3 hafta sonra kalkdırttım. Sonrasında siteyle ilgilenmedik ve 2 kere domain değiştirdim
www.sessiz.com , sessiztr.com ve sonra olarak sessiztr.net olarak kaldı. Bu domainlerde alan kişiye verilecektir.
Sitenin şuan sıkıntısı 6 aydır askerdeyken ben botlar dadanmış ve bir çok konu açılmış bunların silinmesi gerek.
Eğer alacak kişi siteyle temiz ilgilenirse 3-6 ay sonra rahatlıkla 20-30bin hite cıkacagını düşünüyorm. Çünkü sitede zamanında açılmış bir cok özgün konu var ve asla ve asla databasesi kopya degildir ve bir kopyası olmayacaktır.
Sitenin ilk 4 senesinde hergün ssiteyle ilgilenir kız gibi bakardım çok emeğim var sitede çook satmaya kıyamadım zamanında ama artık ilgilenemiyorm ve kapanmasını istemiyorum.
Bu sitenin hakkını verecek birisinin satın almasını diliyorum.